warning: Creating default object from empty value in /home/eletfaor/public_html/d6/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Hírek

Hírek

Hírek

2011 februúrjában megalakult a Pannónia Singers Énekegyüttes zenekara, amellyel elkészítetttük első videó felvételeinket is "Elvis Presley" dalaiból az Alapítvány XX. századi vokális könnyűzenei hagyományápolásával kitűzött közhasznú céljainkkal összhangban.

The Harlem Gospel Singers az Arénában

The Harlem Gospel Singers az Arénában

A Queen Esther Marrow vezette The Harlem Gospel Singers profi gospel produkcióval érkezett Budapestre.
Az előadásra pedig a Papp László Budapest Sport Arénában került sor. A színpadkép igen egyszerű, puritán volt, de épp elég volt díszletként az a néhány íves paraván, kék megvilágítással. A zenekar vérében volt a gospel, külön-külön is fantasztikus zenészekből áll, de együtt annyira összeszokottan zenélnek, hogy az valóban példamutató. Dob, basszus, szintetizátor, zongora, gitár összetételű volt a zenekar. Elfért volna egy fúvós szekció a csapatban, de az nem volt, így a fúvós hangokat szintetizátor szólaltatta meg. Kár.
Esther Marrow valósággal tündökölt a színpadon. Nem csupán kiváló hangi adottsága, képzettsége teszi őt naggyá, hanem az egyénisége, amely olyan atmoszférát kölcsönöz az előadásnak, hogy a néző valóban elvarázsolva érezze magát.

Budapestre jön a gospel királynője

Budapestre jön a gospel királynője

December 15-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a jazz és gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow és híres New York-i kórusa, a Harlem Gospel Singers. Energikus, lelkesítő előadásuk világszerte nézők ezreit kápráztatta el zenei tűzijátékával, melynek most Budapesten is részesei lehetünk.

Soul & Gospel Fesztivál Budapesten

Soul & Gospel Fesztivál Budapesten

Szerdán a Papp László Budapest Sportarénában két brit együttes, a Hillsong London és a London Community Gospel Choir lép színpadra.

Tartalom átvétel