Ajánlatunk

Ajánlatunk

Meghívó  és ajánlat letöltése!

Magyar gospell karácsonyi estek az Európai Unióban és a Világban” címmel karácsonyi koncertsorozatot ajánl szíves figyelmükbe a

Pannónia Singers Kulturális Alapítvány és Énekegyüttes.

 A koncertsorozat kétféle önálló koncertként is bemutatható zenei programból áll:

  

1.    Karácsonyi koncert

  -          A legismertebb hagyományos és modern magyar karácsonyi dalok kerülnek bemutatásra, a modern könnyűzene eszközeinek felhasználásával gospell stílusban. A koncert programjának érdekessége, hogy bemutatásra kerül a Pannónia Singers Énekegyüttes „Van Remény” című 1999-ben megjelent Magyarországon nagy sikert aratott vadonatúj karácsonyi dalokat tartalmazó hanglemezének néhány dala is.

  -         A dalok hangszerelése szövege és előadásmódja alkalmas a templomokban vagy más hitközösségek előtt történő bemutatásra is. A koncert programja a magyar keresztény zenei élet vezetőivel egyeztetett és jóváhagyott.

  -         A koncert programját alkotó dalok félplayback-es megoldással a zenei alapok hanglemezről történő bejátszásával és élő énekléssel kerülnek bemutatásra.

 -         A karácsonyi koncert időtartama kb. 45 perc de más koncertprogram részeként rövidebb formában is előadható.  

   

2.    Karácsonyi koncert és zenés táncos est:

 

-          második lehetőségként ajánlott koncertprogram a karácsonyi dalok mellett bemutatja a magyar könnyűzenei élet legnagyobb, ma már klasszikusnak számító előadóinak dalait is.

 -         Így olyan hírességek dalai kerülnek bemutatásra mint

Szécsi Pál

Máté Péter

Ihász Gábor

Cserháti Zsuzsa

Zámbó Jimmy

legszebb slágerei amelyek a karácsonyi hangulat megidézése mellett alkalmasak a zenés táncos hangulat kialakításához, így jelen koncertprogramot klubokban közösségi házakban kulturális intézményekben „Magyar Kulturális Estként” javasoljuk bemutatásra.

 -         a koncert időtartama 1,5-2 óra.

Jelen koncertprogram más zenés rendezvényhez kapcsolódva rövidebb formában is bemutatható.

 Mindkét koncertprogram mind a „karácsonyi koncert” (1.), mind a „karácsonyi koncert és zenés táncos est” (2.) bemutatása önállóan is és együttesen is kérhetőek.

Meghívó  és ajánlat letöltése!

-         Az Énekegyüttes legismertebb előadóművészei:

 

Várhegyi Gábor aki 1999-től folyamatosan szerepel a magyarországi médiákban ( Magyar Katolikus Rádió, Budapest Televízió, Hálózat Televízió, RTL klub Televízió, TV2 valamint MTV1 Televízió)

1999- ben jelent meg első lemeze „Van Remény” címmel amelyen karácsonyi dalokat énekel s „Van Remény” című szerzeményével elnyerte az Országos Gyermekdal Fesztivál első helyezését. Második lemeze 2003-ba jelent meg „Nyisd ki a szívem ajtaját” címmel amelyen romantikus hangvételű popdalokat énekel.

 

Csillag Nikolett előadóművész aki 2001-ben első helyezést ért el az MTV 1 Televízió által megrendezésre került énekversenyen, valamint 2003-tól számos országos médiában szerepelt.

   

A koncertek javasolt megrendezésének és finanszírozásának módja.

 

A koncert sorozat célja a magyar kultúra népszerűsítése az Európai Unióban és a világban. A koncert sorozat magyarországi támogatói a Pannónia Singers Alapítvány és a Nemzeti Civil Alapprogram Nemzetközi Civil Kapcsolatok Országos Bizottsága.

 

·        Az Alapítvány biztosítja a fellépő művészek számára a tiszteletdíjat valamint   hangtechnikát az egyes koncerthelyszínekre, amennyiben azok számunkra személygépkocsival elérhető távolságban vannak.

 

A koncertet fogadni szándékozóktól az Alapítvány az alábbiakat kéri:

·        a koncert megrendezésére alkalmas helyszín biztosítását

·        a koncert népszerűsítésével reklámozásával foglalkozó programszervezőt

·        szállás és étkezési lehetőséget 4 maximum 8 fő részére az ott tartózkodás idején.

·        lehetőség szerint támogassák az Alapítványt az Énekegyüttest kiutazásával kapcsolatosan felmerülő költségek (útiköltség) részbeni fedezésével számla ellenében

 

 A  koncertsorozat jótékonysági célja:

 Lehetőség szerint támogassák az Alapítvány „Esély a fiatal magyar művészekért” programot amely támogatásokból szeretnénk alapot teremteni az Alapítvány további munkájához valamint fiatal tehetséges előadóművészek munkájának segítéséhez.

A Pannónia Singers Énekegyüttes koncertezésre való felkérésének módja:

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket az Alapítvány műsorajánlata jelen ismertető szöveghez mellékelt meghívó alapján lehetséges az Énekegyüttes meghívása, az alábbi időpontokban:

  

2004. November, 19-től, 2004. December, 22-ig terjedő hétvégi időpontokban a mellékelt meghívó kitöltése alapján.

 

A kapcsolatfelvétel meggyorsítása érdekében kérjük faxon vagy E-mailben visszajelezni.

-       Jelen bemutatkozó anyaghoz tartozóan a megadott weboldalon zenei mellékletek is meghallgathatók kérésre CD lemezt vagy DVD videó anyagot is mellékelünk a válaszadás megkönnyítése érdekében.

 A Pannónia Singers Alapítvány és Énekegyüttes elérhetősége:

 Levélcím: Pannónia Singers Alapítvány és Énekegyüttes 3300 Eger Rákóczi út 73. 4/14 Magyarország

 Telefonszám: 0036-20-9763-312

 Fax: 0036-36-413-555

Meghívó  és ajánlat letöltése!

 Internet cím:

E-mail cím: pannonia-singers@freemail.hu

pannonia_singers@hotmail.com

 Weboldal: www.pannonia-singers.fw.hu